Glede og inspirasjon

Har du også våknet til blå himmel og strålende sol? Men før du rekker ut i det flotte været, så skyer det over. Da er det fint å vite at bak skydekket er den blå himmelen og solstrålene fortsatt. Og mens man venter, kan det være fint å ha en «erstatning» som minner oss om akkurat det.

«Hva har dine tanker gjort for deg i det siste?» Det var tittelen på foredraget Lene Fjellheim fra CoachTeam hadde for oss på Storstuggu for noen år siden i forbindelse med Verdensdagen for psykisk helse. Lene delte raust av egne erfaringer og opplevelser. Mange kjente seg igjen i hennes engasjerte måte å synliggjøre hvor lett det er å henge igjen i hendelser fra fortiden, eller være så fokusert på fremtiden, at man glemmer å leve her og nå. Hun viste oss hvordan vi kan bli mer bevisste på uhensiktsmessige mønstre vi drar med oss, og hvordan vi kan bryte disse.

Gjennom praktisk øvelse fikk vi oppleve hvor lett vi selv kan påvirke, og la oss påvirke, i vår kommunikasjon og samhandling med andre. Hun viste også hvordan vi selv kan påvirke egne tanker. En spennende og lærerik kveld. Allerede neste dag kom spørsmålene:
«Lene kommer vel snart igjen?» Nå kan du glede deg, for i oktober 2021 er hun tilbake hos oss!

Lene Fjellheim er en aktiv, dreven og ettertraktet kursholder og coach innen ledelse, kommunikasjon, selvledelse, relasjonsbygging og motivasjon. Hun har mange års yrkeserfaring innen salg, ledelse, markedsføring, veiledning og service. Hun blir beskrevet slik at tidligere kunder: – Lene er «to the point», engasjert, glad, motiverende, dyktig, morsom og utfordrende, og en fasilitator som får med hele teamet hvor alle engasjerer seg. Lene gir av seg selv, hun er en energibombe, er inspirerende, fantasifull, humørfylt, trygg og sikker. En entusiastisk og dyktig historieforteller med humor og masse energi, omsorgsfull og allestedsnærværende.

Lene Fjellheim har samarbeidet med Lystrålesenteret i mange år og du leser mer om hennes bidrag her:

Energikikk med Lene Fjellheim på Storstuggu, Røros

Intervju med Lene Fjellheim på Nea Radio

Intervju Verdensdagen for psykisk helse, Nea Radio

Les om CoachTeam as – House of Leadership og Lederskolen her: www.coachteam.no og www.leder-skolen.no

Flere artikler finner du her:

Tis ‒ Fre: 10:30 ‒ 16:00
Lørd: 10:30 - 15:00

Bergmannsgata 24-26. 7374 Røros
+47 951 27 543