Minnerike øyeblikk

Daglig «vever» vi nye tråder i egen og andres livsvev. Tråder som veves setter ulike spor. Noen tenker vi kanskje ikke over, andre setter spor vi tar med oss videre i livet, og noen bidrar til å skape minnerike øyeblikk. For oss er alle de fantastiske menneskene, som på ulike måter har bidratt til å skape minnerike øyeblikk her, noe vi ofte minnes og gleder oss over.

På bildet ser vi Vingelen Storband på besøk under martnan 2020 etter formidling fra gode venner i Sandefjord. Med sin humor og evne til å skape en trivelig atmosfære, skapte Vingelen Storband en fantastisk fin kveld og ga oss en konsert vi sent vil glemme.

Vi gleder oss til mange nye minnerike øyeblikk i årene som kommer!

Fra Lysstrålesenteret startet, har vi hatt gleden av mange flotte minnerike øyeblikk. Vi sitter igjen med minner helt fra oppstarten der vi prøvde, feilet og lo mye til martnasopplevelser med buskspellaget, Snaustrinda, utstillere i galleri og underetasje, Carmen Alpakka, Mallaalpakka og andre utstillere. Vi har hatt glede av utrolig mange gode samarbeidspartnere, medhjelpere og besøkende. Tusen takk til alle som har støttet og støtter oss!

Flere artikler finner du her:

Tis ‒ Fre: 10:30 ‒ 16:00
Lørd: 10:30 - 15:00

Bergmannsgata 24-26. 7374 Røros
+47 951 27 543