Glede og Inspirasjon Kurs og seminar Mestring og Muligheter Aktiviteter og praksis Minnerike øyeblikk Påfyll i hverdagen

Inspirasjon og glede

Våre kurs- og foredragsholdere har alle til felles at de brenner for temaet de formidler og kunnskapen de lærer bort. De er genuint opptatt av at du som deltager skal ha stor glede og utbytte av å delta.

Mestring og muligheter

«Kreativt verksted» gir muligheter til å videreutvikle eller lære nye kunstneriske og kreative uttrykksformer. Det gir stor glede å ha interesse eller hobby man trives med og kan lære å mestre. Andre tilbud er rettet mer mot personlig utvikling og livsmestring.

Minnerike øyeblikk

I møte med andre, skapes ofte minnerike øyeblikk, og det knyttes nye vennskapsbånd. Lysstrålesenteret har mange gode eksempler på dette og de vil bli flere.

Programmet for Lysstrålesenteret

Kursvirksomheten

Alle kurs og seminarer hos oss i Lysstrålesenteret har fokus på personlig utvikling. Eier og gründer Ann-Eliz Helld er selv foredragsholder med en faglig bakgrunn innen helsefag. Gjennom hennes lange erfaring innen ledelse, utvikling og endringsarbeid, har veien ført henne til en plattform der hun arbeider med sosial virksomhet. Hun benytter egenprodusert billedkunst i sine foredrag og seminarer.

Kunskap og engasjement

Våre kursholdere

En av foredragsholdere vi har hatt glede av å ha på besøk flere ganger med tema relatert til personlig utvikling og inspirasjon, er Lene Fjellheim fra CoachTeam. Lene Fjellheim er en inspirerende, humørfylt og dyktig foredragsholder.

Randi Beck
Kunstner
Stein Ødegård
Musiker
Lene Fjellheim
Coach og foredragsholder
Ingunn Tronsmed
Kursholder
Oddvar Siksjø
Kursholder
Ann-Eliz Helld
Kursholder

«Lene Fjellheim er super engasjert og får med seg alle! Hun er en utrolig dyktig motivator som klarer å få deg til å se ting i et nytt perspektiv, og kanskje vil det føre til endringer i egne vaner. Lene er en energibombe som klarer å formidle livsglede selv om det ligger et alvor bak.»

Solfrid Ødegård
Kursdeltaker

«Lyst på livet hadde mange interessante forelesere og tema som kosthold ved Anne Grete Solhaug og hjelpemidler ved Liv Berit Luksengård. Jeg savner treffene og de interessante temaene. Jeg ønsker nye treff».

Elisabeth Prytz
Kursdeltaker

Jeg har jobbet som vikar på lysstrålesenteret i 2015-2016. Jeg er takknemlig for at jeg fikk en sjanse til å jobbe her fordi helsen min ikke var god på denne tiden. Dette er en plass jeg tenker tilbake på som en positiv opplevelse. Jeg har tillegnet meg nyttig kunnskap og erfaring av å være her.

Andrea
Vikar på Lysstrålesenteret
Planlegg ditt besøk

Reservér plass

Andel av lite atelier/verksted leies ut til kunstnere og kreative personer som ønsker å besøke Røros og samtidig kunne jobbe med og eventuelt selge bilder eller andre kunstneriske og kreative uttrykk. Her kan du få oppleve å arbeide og bo midt i den unike bykjernen i sentrum.
Vi tilbyr leie på ukesbasis, og kan tilby enkel, rimelig overnatting ved behov.
For flere opplysninger er du velkommen til å ta kontakt.

Vår historie

Reisen

Lysstrålesenteret drives på ideelt grunnlag og tilbyr arbeids-, språk- og aktivitetspraksis fra et helsefremmende perspektiv.

Abonnér på vårt nyhetsbrev

Siste nytt

    Tis ‒ Fre: 10:30 ‒ 16:00
    Lørd: 10:30 - 15:00

    Bergmannsgata 24-26. 7374 Røros
    +47 951 27 543